8 Mayıs 2012 Salı

Hayalet Sprey Nedir

Hayalet Sprey nerede kullanılır, Hayalet Sprey videoları izle, Hayalet Sprey ne demektir
Insanların önlemek için çalışıyoruz sürücüleri ödememek için köprü üzerinden Pike, yeni bir cinlikler yaşadı. Kameralar, hiçbir kamera dahil Sprey Hayalet radar kameraları, EDS plaka okuyamıyor.

EDS "Phantom Sprey" son zamanlarda işletilebilir hale gelmiştir engeller plaka okuma kamera ile plaka püskürtme sonra. TL 189 İnternet çağrılabilir hayalet sprey üzerinde satıldı.

Aşırı hız, hatalı sollama, Türkiye'nin iade bacak son sprey gibi durumlarda EDS tarafından yakalanan güvenlik kameraları şerit ihlali. , Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkeleri püskürterek bu hayalet artık Türkiye'de bir azınlık kullanılan satılmaya başlandı.

Cezalar şeklinde Trafik plaka okuma kameraları ile bloke sprey plakasının son sıkılaştırmanın sattı. Hatta bu web sitelerinin kullanımı hakkında videolar içerir.Sloganıyla satılan "Trafik cezaları son" hayalet

"Trafik cezaları son" sloganı şöyle rivayet hayalet sprey nasıl tanıştı:. "Trafik cezaları, kırmızı ışık ve hız kameraları böylece sürekli cezaya maruz kalabileceği bir yüksek parlama ve lens teknolojisi ile tescil plaka resmini çeker Bizim ürünün geri tescil plakası flashları parlaklık yansıtan yüksek ve güçlü bir etkiye Hayalet Sprey'in. Boylece, ceza süreci maruz bırakmayın. farkedilmeden normal gözle plakanızda bir değişiklik yok. Bu şekilde, sizi farketmesi imkansız olurdu polis. "

Ancak, Internet dolandırıcılığına yayılmasıyla birlikte bu tür ürünleri artmıştır. £ 70-80 arasında sahte spreyreyler insanları dolandırıyor satmaya başladı Evil fikirli insanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog