3 Mayıs 2012 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 73.Bölüm izle Tek parça 3 Mayıs 2012

Fatmagülün Suçu Ne 73.Bölüm full izle, Fatmagülün Suçu Ne 73.Bölüm direk izle, Fatmagülün Suçu Ne 73.Bölüm canlı izle
3 Mayıs 2012 Fatmagül'ün Suçu ne 73. bölüm Perşembe akşamı takip ekranları Kanal D serisi ekranlar bir parçası olacak. İşte ne Fatmagül'ün Suçu 72 Bölüm özeti ve dahası.


Fatmagül, Fahrettin Baba ve Kerim, Bodrum, ve o doktor kendi çıkarlarına aykırı sahte bir raporu imzalandıktan sonra doktor gelip öğrenir. Bu karşılaşma her iki taraf için ne bir özeti olacak. Bir tek hesap, Kerim içinde, hesaplaşır vicdan sormaya devam ederken gözlerinin içine bakarak, kabus yaşayan Fatmagül suçlular.

Fatmagül ve Kerim, onlar yalnız yaşamak çok özel anlar.Kuran yönünde daha fazla Fatmagül yaklaşımı bir adım. Canlı bir atmosfer içinde buluyorlar asla Kerim'le.
Fatmagül kasa içine kapanan ve ilk kez hissediyorum korkmadığını, bu açıdan fark gitti şaşırttı.Ertesi gün, haber İstanbul zevkleri kaçar geldi.

Kadir ve yaşadıkları mahalle ile Rahmi olay, İstanbul Fatmagüller'in apar topar geri dönecek. Kerim Fatmagül yeni evler ve farklı bir mücadele bekliyor.
Erdoğan'ın dönüş Öte yandan yandan İstanbul'da gerçekleşecek, uzun süren mücadelenin Fatmagül'ün ilk büyük ödül. Kimler giderek dar köşelerde Ayçe'yle Selim kaçmaya devam ediyor.

Aslında Lale Gözal'ın Perihan peşinde kim, o hikaye sarsılacak öğrendim. Gozal önümüzdeki birkaç adım daha, Reşat Yaşaran'dan lale meydana gelmelidir. Yaşanan tüm olumsuz etkileri, Kerim doğum günü gecesi unutuldu.Tüm aile evin yeni bir bahçe içinde bir araya gelirler.
3 Mayıs 73 Hangi popüler dizi Fatmagül'ün Suçu Kanal D Perşembe akşamı ekranlarda bir parçası olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog