7 Mayıs 2012 Pazartesi

Aziz Yıldırım Ligden Çekiliriz 8 Mayıs 2012

Aziz Yıldırım Ligden Çekiliriz konuşması, Aziz Yıldırım Ligden Çekiliriz cümlesi, Aziz Yıldırım Ligden Çekiliriz dedi

Türkiye'nin yüz karası takımı fenerbahçe'nin hükümlü başkanı aziz yıldırım'dan şok edici açıklamalar. Bu adam kimde türkiye'yi bu şekilde tehtit ediyor anlamıyorum.



Bilinen Türk futbol kamuoyunun endişe verici bir durum. Bu noktanın tek başına 'bizden dışında bile olsa, esaret altında mahkum daha ve daha fazla futbol yöneticileri.' Cesaret ve kararlılık ötesinde, ulaşıldığında

Ben sürecin başından beri gündeme getirilen ve sık sık 'Fenerbahçe Operasyon' nihayet sona yaklaşıyor bu noktada.

Fenerbahçe, günlük planlı kararlar sıkıştırılmış gece yarısı karanlığa kazandı, Aziz Yıldırım ve arkadaşları bir kez daha bir gerekçe ortaya çıkarmıştır. Kuvvet yasası yerine, baştan kulübü başkan ve yöneticileri 'bağırarak' destekçileri 'kulüp' böl ve yönet "ilkesine açıkça göstermek ayırma alışkanlığı değişti hukuku kalkan 58 Maddenin yürürlüğe uygulamak için Kararlar amaçlarını gerçekleştirmek için bir dakikanızı ayırın.

Kamu bilmelidir ki;

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı, taraftar ve yönetim ayrılmaz bir bütündür.

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarlarının ve adı altında kulüp çoğunluğu kim olabilir sop Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım düşünenleri susturmak için, bir günah keçisi ve birkaç yöneticileri ilan, yürütme ayrı suçları cezalandırmak için değil seçenler girişimi oldukça temelsiz görünüyor ve bizim tarafımızdan yerine yangın zor yoldan daha futbol açmak için teşebbüs düşmana kulüpleri Fenerbahçe komitelere atıfta cezası ve diğer kulüpleri, herkes tarafından bir ayrım olmaksızın tüm 'doğru-yanlış "dışında cevap olacaktır.

Fenerbahçe ve kamu tüm spor, adı geçen tüm yöneticilerin kendilerini, sürece bunlar yeni dönemde Fenerbahçe atanmasını istiyorum. 'Bilmelisin Ve yine, halka açıklamak için duruşmada Aziz Yıldırım'ın, 'Fenerbahçe her türlü tek başına maliyet için ödenecek ödemeye hazırız.' Bilmelisin Ama kulüpleri, temiz bir ötesinde planlı bir operasyon, başkan ve yöneticileri suçlamak için bu kulübün çıkmak olduğuna karar verip 'hukuk cinayeti.' Bağımsız mahkemeler ve Kristal netliğinde görüntü için bile ünlü gösteren raporlar, meydan okuyarak Spor Kulübü gerekçesiyle kararları gibi kayırma hadsizliğe kalkışamazlar Fenerbahçe rolünü üstlenmek.

Aynı şekilde kişisel hesaplar için gerekli olan ve tüm tasarruf kimsenin uhdesine terk etmediği ve olamaz da zan altında Liverpool Futbol Kulübü bırakmak yönetmenleri suçlayan belgelere dayanarak, hatta dolaylı olarak inceleme altına alınmaktadır.

Spor ifadeleri dışında değil aile yargılayamadıkları, hatta spor ailesinin, bizim kulüp ve bizim liderlerimiz, keyfi kararların sorumluluklarını bilmeli edenler atfedilen hatta 3 eylem ve tasarruflarını alamadım.

'Göster Sınav ve Teşvikler' kurallar ve kanunlar arayan suç unsurları olarak ve tarafların suçu elverişli ', bir tesadüf olarak kendilerini tarif insanların eylemleri, yani' önce sübuta suç ve eylem ', bu' kurumsal ' dosya eyyamıyla kararı hızlandıran gerçek şüphelileri olduğunu.

Bu unutulmamalıdır, Ceza Kurulları adı altında sevk edildi yöneticileri cezalandırmak için 'hiç kuşkusuz' Bu 'şüphe'yi delil ve ikna edici bir kanıt niteliği, tetikçilerine ispat edemez bir kaç kişi taşındı karar medyada oluşumlar insanların şirin görünmesi için karar hızlandıran, ve bu yüzden olacak önümüzde yargı eşittir.

Hatta sonbaharda oluşturulan bir yaprak çınarının Fenerbahçe, futbol savrulmayacaktır süpürüp götürdü. Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Takım Şampiyonası her dalında ve dün itibariyle alanında yansıtıldığı gibi göz önlemek için özellikle her yerde dikilmiş, bütün çirkinlik ve kirli elleri artık tüm kamuoyuna belirgindi.

Uygulamalar bile gösterilen Fenerbahçe taraftarları için "hain" sertlik uyan düşündü. Ufukta görülen, Fenerbahçe yöneticileri ve avukatlar tutuklu değil ve onlar aynı oyun olduğu tehditlerle karşı karşıya.

Bir bütün olarak Fenerbahçe "her şeyin farkında olduğunu" ve; Ama bilmelidir ki, "her zamankinden daha güçlü."

Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarları karşı linç kampanyası yürüten bu, ancak, sabır bir sınırı vardır, unutmayın.

Ben şampiyonlar Ligi ŞİMDİDEN alkışlıyorum Ve halkın tüm spor bilmeli; Fenerbahçe yönetimi uygulamaları ve bu haksız Fenerbahçe Futbol Takımı devam etmesi ve kongre kaçınmayacak olgunluk ve kararlılıkla sonra genel kurula getirmek için değil, karar ve kararlar dahil bazı yaptırımlar, korumak için rekabet aynı durumda.

Biz bir spor adamı olarak nerede olursanız olun, hem de ekibimiz onuru ile selamlıyorum şampiyonlar ligi şampiyonu şimdiden alkışlıyoruz bilerek "alkıştan mahrum etmek" spor verilen en ağır ceza.

Fenerbahçe taraftarları "güzel ve güneşli bir günde bütün sevgimi ve hasretlerimi mevcut isteğimle görebilirsiniz inanıyorum

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog