18 Kasım 2012 Pazar

SON DAKİKA Siirt Pervari'de helikopter düştü

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Pervari ilçesinde bir Sikorsky S-70 helikopter, Şırnak, Siirt-in-Van üçgeni Herekol Dağı tespit edilemez nedense bu sabah düştü dışarı olan Jandarma Özel Kuvvetler ekibi güçlendirmek için. 17 asker toplam Jandarma Özel Kuvvetler helikopterinin 14 üyesi öldürüldü.




Siirt Valisi Ahmet Aydın, bir helikopter İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askeri birliklerin Pervari gönderiler İlçesi'nin kırsal kesiminde bu sabah düştü, dedi.

Vali Aydın, helikopterin 14 kişiden Köprüçayı'nı Jandarma Özel Kuvvetler ekibi köyü yakınlarındaki uçuş mürettebatının iki pilot oluşur ve bir uçuş teknisyeni olduğunu şehadet açıkladı bulundu çöktü.Helikopter Aydın Valisi düşüşün nedenini tam soruşturma açıldığını söyledi.

BÖLGESİ'NDE DUMAN VARDI

Helikopter alanda sis etkili olduğu öğrenilen uçar. Arama ve kurtarma ekipleri, bölgeye sevk edilmektedir gökyüzünde güvenlik önlemlerinin amacı, Cobra tipi helikopterler de gönderildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog