12 Mayıs 2012 Cumartesi

ŞAMPİYON Galatasaray Kupayı Kadıköy'de Kaldırdı

Galatasaray Kupasını aldı 2012, Galatasaray Kupasını nerede aldı 2012, Galatasaray Kupa videosu izle 2012

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı için saatler veya günler bekliyor sona erdi. Daha sonra Galatasaray derbi maçı, şampiyonluk, şampiyonluk kupasını Uzun bir bekleyişten sonra, Yıldırım Demirören'in elinden aldı. Galatasaray oyuncuların olaylardan sonra yaklaşık 2 saat bekledikten Saracoğlu Stadı soyunma odası, kupa olmadan gitmek istemediğini açıkladı.

Daha sonra TFF ve Galatasaray Başkanı Yıldırım Demirören Ay Ünal, Cumhurbaşkanı soyunma odasına indi.Lig soyunma odasına getirildi. Galatasaray oyuncuları ve teknik heyet, ancak, kupa tarihinde soyunma odasında almak istemiyor, kupa tekrar geri gönderildi.

Henüz kesinleşmiş şampiyonluk kupasını alacak soyunma odasında kupa almak için beklemeye devam Galatasaray oyuncular. Galatasaray Lig müdür ve yöneticileri, bu konuda görüşmeler uzun süre devam etti.

Deve, ve Galatasaray futbolcular güvenlik önlemleri getirilmesi sonunda alanında alınan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kupa kaldırmak için sahaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog