6 Mayıs 2012 Pazar

Corinth Kanalı - Yunanistan Resimleri 6 Mayıs 2012

Corinth Kanalı - Yunanistan neresi, Corinth Kanalı - Yunanistan görüntüleri, Corinth Kanalı - Yunanistan video izle

Corinth Kıstağı seçilen kanal kazmak için en iyi yer. İnşaat 1881 ve 1893 yılları arasında olduğunu. Ve 6.3 km uzunluğundaki Korint Körfezi Saronik Körfezi bağlar. Adriyatik Denizi Ege Denizi kadar 84 metre kazılar sırasında kanalın alt, sert taşlık yer, şehrin yükümlülüğü vardı en yüksek noktasından, bağlantı kurmak için.

8 metre edilebilinmiştir ortalama su derinliği gerekçesi ile, bugün sadece. Kanalın duvarları duvarları değildir.Yukarı eşit uzaklıkta 24 metre iken aşağıda 21 metre uzaklıkta birbirinden. 1893'den Kanal gemileri için tasarruf sağlayarak, günümüzde 400 km hakkında Adriyatik ve Ege Denizi arasında seyredecek kullanılıyor. Kanalın özelliklerinden biri, girişte iki, suya Motor gücü batırılabilinen köprüler aracılığıyla kullanılabilir.

Bu inşa edilmiş, navigasyon teknolojisi geliştiriliyor, Mora Yarımadası çevresinde 400 km uzunluğunda deniz yolu çok zor ve tehlikelidir, bu kanalın ekonomik ve güvenlik ölçüde artmıştır. Bu kanalın önemini navigasyon teknolojisinin gelişmesi ile her geçen gün kaybolur ile. Ayrıca, bu gelişme şu temel noktaları için destek sağlar: Kanalı bugün genişliği sadece küçük bir boyutta gemiler dayanmaktadır. Zaman hızlı ve güçlü bir gemi motorları sayesinde kaydedilen, kanal değersiz yapar.

114 yıllık bakım ve mali sorunları nedeniyle bu kanalın büyük çapta onarım çalışmaları, gerekli biçimde gerçekleştirilemez. Yüksek kanal kullanım bedeli rağmen, günde 30 gemi ortalama kanalı geçmektedir. Yılda 11 000, doğrudan geçiş sağlanmıştır. Ile seyahat acentaları için büyük ölçüde turist gemilerinin güzel manzarası bu kanaldan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog