4 Mayıs 2012 Cuma

Büyük Beden Abiye Modelleri 2012

Büyük Beden Abiye giysiler, Büyük Beden Abiye resimleri, Büyük Beden açık giysiler

Akşam elbise, hemen hemen her kadının aslında, şık tasarımları modelleri uyacaktır. Her hayal tek başına o kadar da mükemmel maalesef her zaman devam etmez.Çoğu zaman bu yüzden bayanlar ince ve uzun boylu giymeyi tercih ve iyi düşündü. Sadece kilolu bayanlar yas tutmak istemiyorum.
Elbise güzellik ve zarafet göstermek için bu vücut için çok büyük bir modeli istedikGördüğünüz bakmak gibi, çok şık ve ağır modelleri. Çoğunlukla bu itiraz bu model ile kilo konuşmak için değil 35-50 yaş zerafet.
Model silah tül elbise tarzı bol dökümlü, etek et ve balık seçimimi oldukça şık bir görünüm kazandırmıştır.Straplez bayanlar bu uzun etkileyecek mavi ve pembe abiye artı boyutu modelin sağ tonları söyleyerek edilemez olduğunu, aynı eylem vererek biter . ne gerçek bir mavi, kısa kollu, olabilir.

Kendini seviyorum bayanlar toplu uzun, desenli elbise seçimi, bir büyük beden yansıttığından emin adımlarla bu yağı yeşil, mavi veya yeşil bir renk tonu ne gece elbisesi ve kolsuz tişört, saten pürüzsüz olarak bayan, daha sonra uzun etek kemeri beldeki bir desenli parlaklıklardan oluşur.

Ben ile vücudunuzu ve bu basit ama şık bir elbise şık bir görünüm toplu hem de göstermek için bu iş tamamdır.Parlak bu saten gece kıyafeti artı boyutu modeli beğenilerini, dibinde bir siyah rugan topuklu ayakkabı, fıstık yeşili rengi giydi sağlayacaktır.Askıları az süslemeler çok hoş gösteri taşlandı.En çok tercih edilen renk siyah elbise ile oldukça rahat olan bu elbise şişman kadına kolektif ve pürüzsüz bir görünüm vermek gibi asil bir tasarım olsa bile, sağlayacak.Tek kelimeleri kazanmak için bir görünümü ile şıklık tanımlar. Bu elbise çok şık, kibar ve düzgün en uygun saç stili saç açıktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog