8 Mayıs 2012 Salı

Askerlik Yoklaması Kalkıyor 8 Mayıs 2012

Askerlik Yoklaması ne zaman kalkacak, Askerlik Yoklaması nasıl yapılır, Askerlik Yoklaması video

T.c Meclisine gelen yeni tasarılarla beraber bir çok kanun değişecek, özellikle askerlik konusunda üniversite öğrencilerinin alanları genişletilecek ve askerlik yoklaması kalkacak.
Askeri konularda birçok uygulamada kolaylaştırmak için meclise yeni bir yasa taslağı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı sunulan "Bill Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Askerlik Kanunu ve Hukuk".

Askerlik Yoklaması YOK...

Askeri konseyleri, artıklık kaldırmak için ilk yoklama yoklama işlemleri ile; taslak ve askerlik şubesi uzun ustaların kısa süreli kurulduğu etkinliğini göre. Yükümlülerin sağlık muayeneleri, aile hekimleri yapılabilir.

Askeri hastane, sakatlık, yatalak, uvuz kaybı, rapor, geçici sağlık kurularınca amirliklerince tayin resmi askeri ve sivil şube başkanı "askerlikten elverişli değildir" bulunanlar hakkında bazı görünür rahatsızlık olan alanlar verilebilir iki doktorlar.

ÖĞRENCİLER İÇİN İYİ HABERLER



Zorunlu okula devam şartı sınıf ve özgürlük içinde fakülte veya iki yıl askerlik tecil lise öğrencilerinin şartları kaldırılacak.



Adaylar muvazzaf subay, bir dış kaynaktan temel askeri ve anlayış kazanmak için test edilmelidir subay eğitimini önce subay rütbesi elde.



Astsubayların birinci dereceye yükselmek için fırsat tanıdı.



Sırasında ya da askerlik, öğretim üyeleri ve mezun lise astsubay veya gelecekteki bir sözleşme olma fırsatını tamamladıktan sonra bu hizmet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog