23 Nisan 2012 Pazartesi

Hakeden 1 Haketmeyenler 2 22 Nisan 2012

Galatasaray geçtiğimiz akşam süper bir futbol ile fenerbahçe karşısında acı yüklü bir mağlubiyet aldı. Fenernahçeyi aldıkları 3 puan karşısında kutlamak elbette görevimizdir fakat galatasaray'ın bu istekli ve başarılı futbolunun karşılığı bu olmamalıydı. Bu maçın sadece gol dakikalarını kessek ve maçı hiç izlememiş birisine izletsek heralde galatasarayın bu maçı en az 8 gol atarak bitirdiğini rahatlıkla söyleyebilir. SüperToto Spor ligin başından beri oynadığı futbol ile türkiyenin en iyi takımı olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar süper bir futbol sergileyen sarı kırmızılı takımın yanında hiç şans olmayışı fenerbahçe karşısında mağlubiyet almalarına engel olamadı.

Arkadaşlar bu cümleleri kurduğuma göre artık benim hangi takımı tuttuğumu anlamışsınızdır ama inanın ki bu cümleleri bir galatasaraylı olarak değil futbolu seven ve sürekli takip eden bir insan olarak sizlere yazıyorum. Geçtiğimiz sene herkesin hatırladığı gibi Fenerbahçe yoğun şike çalışmaları sonucunda şampiyon olmuştu ve bütün ülke ağzını bile açamamıştı. Bu durum karşısında sadece Galatasaray dik duruşunu gösterdi ve Yıldırım derirören gibi bir adamın TFF'in başına geçmesine izin vermedi. Ligdeki bütün takımların onu desteklemesi galiba Aziz Yıldırım'ın ne kadar güçlü bir adam olduğunun göstergesiydi.

Maçın geniş özetini izlemek isteyenler için aşağıda paylaştık. Herkese iyi seyirler dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog