21 Nisan 2012 Cumartesi

21 Nisan Barcelona Real Madrid El Clasico Maçı

Barcelona Real Madrid maçını canlı izle,  Barcelona Real Madrid maçı izle,  Barcelona Real Madrid online izle

Dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesi olan  Barcelona Real Madrid maçı el clasico severler için bu akşam 22:00 da karşınıza geliyor. Bütün evrenin heyecan içerisinde beklediği dev derbinin ilk düdüğü için artık sayılı dakikalal kaldı. Real Madrid ile arasında 4 puan fark olan Barcelona bu maçı kazanarak aradaki puan farkını 1 puana indirmek istiyor. 1 puan farkıda artık ligin bitişine kadar real madridin puan kaybetmesini bekleyecekler.

Barcelona Tahmini 11'i

İlk 11'i bozmayan Guardiola bu maçdan mutlak 3 puan ile ayrılmak istediklerini ve her zaman ki gibi madrid'i puansız göndereceklerini söyledi.

Real Madrid Tahmini 11'i

Mourinho ise bu maçda herşeyin daha farklı olacağını ve dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen barcelonayı kendi evlerinde büyük biz bozgun beklediğini söyled.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog